Fixa sommarbemanningen i tid – ta hjälp av succétjänsten Uska.se

Februari är här och just nu känns kanske sommaren långt bort.
Men jobbar du som chef inom vård och omsorg gäller det att vara ute i god tid om du ska lösa sommarbemanningen.
Låt Uska.se hjälpa dig att hitta rätt personal inför semestern.
– Vi erbjuder Sveriges största matchningstjänst för undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter, säger Jesper Kennholt på Uska.se.

Passa på:  Här väntar tiotusentals kandidater på jobb. Lämna din intresseanmälan för den populära tjänsten!

Inför varje sommar brottas ansvariga inom äldreomsorgen, hemtjänsten och personlig assistans med att lösa sommarschemat inför semestern. De senaste åren har personalbristen slagit rekord och faktum är att var tredje vårdplats i Stockholm hade stängt på grund av personalbrist i augusti förra året.

Men det behöver inte vara så här, genom att vara ute i god tid och ta hjälp av Sveriges största rekryteringstjänst Uska.se kan du hitta rätt personal till din verksamhet.

På så sätt kan den ordinarie personalen få gå på några veckors välförtjänt semester och ladda upp inför hösten.
– Tack vare Uska.se hittar man på ett enkelt sätt utbildad och kompetent personal, året om. Vi har skippat alla krångliga processer och eftersom vi matchar kandidater mot lediga jobb utan CV och personligt brev så slipper man gallringsprocessen, berättar Jesper Kennholt och fortsätter:
– Man anger istället sina krav – kanske är det framför allt någon som är intresserad av en timanställning eller någon med erfarenhet av demensvård som man söker? Därefter får man ett matchningsresultat med de kandidater som passar ens behov bäst, säger han.

Hos Uska.se finns just nu tiotusentals undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter som väntar på jobb. Låter det intressant? Lämna din intresseanmälan för tjänsten på bara några sekunder – helt gratis.

Är du intresserad av Uska.se? Lämna din intresseanmälan här!