Smarta tjänsten som fixar sommarjobbet inom vården

Nu är det hög tid att söka sommarjobb.
Med hjälp av Uska.se kan undersköterskor och vårdbiträden på ett enkelt sätt hitta ett jobb som de trivs med.
Varken CV eller personligt brev behövs – istället skannar Uska.se marknaden efter tjänsten som passar  dig.
– Alla förtjänar ett sommarjobb som de älskar, säger Jesper Kennholt på Uska.se.

Nu kan du få sommarjobb som undersköterska eller vårdbiträde på bara några minuter – utan varken CV eller personligt brev. Klicka här för att skapa ett konto redan i dag. 

Våren står för dörren och snart är det inte långt kvar tills att sommaren äntligen är här. Just nu sitter många chefer inom vården och ser över bemanningen så har du ännu inte sökt sommarjobb är det dags att göra det nu. Letar du ett sommarjobb som undersköterska eller vårdbiträde? Då kan du ta hjälp av den uppskattade rekryteringstjänsten Uska.se.

Uska.se har utvecklats för att förbättra situationen för landets alla undersköterskor och vårdbiträden och hjälpa dem att hitta ett jobb som de verkligen trivs med.

Dessutom har Uska.se förenklat själva processen med att söka jobb avsevärt. Här krävs nämligen varken CV eller personligt brev, istället registrerar man en profil och sedan gör Uska.se hela jobbet.

– Vårt smarta matchningssystem är framtaget för att göra det lättare att hitta sitt drömjobb. Tack vare ny digital teknik har vi gjort det möjligt att matcha den sökandes kompetens och erfarenhet mot arbetsgivarnas krav och önskemål, berättar Jesper Kennholt.

Uska.se har redan hjälpt många svenskar till ett nytt jobb inom vården – en av dem är 51-åriga Frida Matko som hittade en arbetsgivare där hon får användning av sin specialistutbildning inom demensvård. Dessutom fick Frida högre lön, bättre arbetstider och kortare restid.

– På min nya arbetsplats har jag alla möjligheter att utvecklas och jag känner att de verkligen uppskattar och tar tillvara på min kompetens, säger hon.

Det tar bara någon minut att skapa en profil – sen kan Uska hitta drömtjänsten åt en. Klicka här för att skapa ett konto idag.